DÖDER Delegasyonu Toplandı

Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER) 2011-2012 Faaliyet Dönemindeki ilk delegasyonunu 27 Kasım Pazar günü Hacı Rahime Ulusoy Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Delegasyon toplantısında bu sene gerçekleşecek olan 13. Ulusal Denizkızı Kongresi ile ilgili yapılacak faaliyetler, kongre için davetli okullar ve kontenjanları ile kongre atölye ve panel konuları üzerine konuşulup öğrencilerin görüş ve fikirleri alındı. Öğrencilerin kaynaşması esas alınan kongrede bu sene interaktif etkinlikler ile bunun en üst seviyeye çıkarılması hedeflenmektedir. Sektörden gelen konuşmacılar ile de öğrencilerin meslek ile ilgili sorunları üzerine tartışılıp öğrencilerin kafalarında ki geleceğe yönelik soru işaretlerine ışık tutulacağı bir kongre olması hedeflenmektedir. Kariyer planlaması üzerine de gidilecek olan kongrede sektörün önde gelenleri tarafından bu konuda brifingler ile öğrencilere iş hayatının her aşamasında karşılaşabilecekleri durumlar anlatılarak onları mesleğe hazır kılmakta bu sene ki kongrenin içeriğinde bulunmaktadır.

Toplantıya Bahçeşehir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, Galatasaray Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, İstanbul Üniversitesi Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği, İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi, Kocaeli Üniversitesi Barbaros Denizcilik Yüksekokulu, Pendik Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi, Piri Reis Üniversitesi Denizcilik Fakültesi, Piri Reis Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği ve Ziya Kalkavan Denizcilik Anadolu Teknik Lisesi’nden öğrenciler katılım gösterdi.

Toplantı sonunda katılımcı okulların öğrencileri hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilişim