DÖDER 1. Delegasyon Toplantısı Yapıldı

Denizci öğrenciler, DÖDER’ in 2015-2016 Dönemi 1. Delegasyon toplantısı için Yönetim Kurulu Başkanı Caner Bahadır önderliğinde İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi'nde buluştular.

Delegasyon toplantısında bu sene gerçekleşecek olan 17. Ulusal Denizkızı Kongresi ile ilgili yapılacak faaliyetler, kongre için davetli okullar ve kontenjanları ile kongre atölye ve panel konuları üzerine konuşulup öğrencilerin görüş ve fikirleri alındı. Öğrencilerin kaynaşması esas alınan kongrede bu sene interaktif etkinlikler ile bunun en üst seviyeye çıkarılması hedeflenmektedir. Sektörden gelen konuşmacılar ile de öğrencilerin meslek ile ilgili sorunları üzerine tartışılıp öğrencilerin kafalarında ki geleceğe yönelik soru işaretlerine ışık tutulacağı bir kongre olması hedeflenmektedir. Kariyer planlaması üzerine de gidilecek olan kongrede sektörün önde gelenleri tarafından bu konuda brifingler ile öğrencilere iş hayatının her aşamasında karşılaşabilecekleri durumlar anlatılarak onları mesleğe hazır kılmakta bu sene ki kongrenin içeriğinde bulunmaktadır.

Delegasyon toplantısında DÖDER için kongrenin önemli olduğu fakat Kongre haricinde yapılacak etkinlikler ve sosyal aktivitelere de önem verilmesi, bu ve bundan sonraki dönemlerde de sadece kongre ile anılmak gerekmediği planlandı.

Editör: TE Bilişim