Didim Kaymakamı Ali Katırcı'nın başkanlığında gerçekleştirilen İlçe Sportif Turizm Kurulu toplantısıyla ilçe sınırları içinde bulunan ve turizm amaçlı su sporları yapmak üzere başvuru yapılacak parkurlar belli oldu.

Kaymakam Katırcı, toplantının ardından yaptığı açıklamada, turizm amaçlı su sporu organizasyonları için 21 adet su üstü ve su altı parkuru belirlendiğini söyledi. Kurulun bundan sonraki aşamada bu parkurlar için yapılacak başvuruları değerlendireceğini ifade eden Katırcı, kurulca belirlenen turizm amaçlı su sporları parkurlarının şunları olduğunu söyledi:

"Göçler mevkisi (Çamlık bölgesi) önü, Altınkum Plajı (dolgu alanı yanı-sağ taraf), Altınkum Plajı (Valilik misafirhane binası yanı-sol taraf), 2. Koy, 2. Koy ile 3. Koy arasındaki sırt olan Piyanlı burnu, 3. Koy Didim Beach Elegant Otel önü, Caprice Palace Oteli önü, Holiday Resort Oteli önü, Clup Patio (Marina Beach Otel) önü, Clup Tarhan Otel önü, Yeşilkent Sitesi yanı, Gaye 1 Sitesi yanı, Uslu Sitesi yanı, Çamkent Sitesi yanı, Martı Sitesi 2. Koy mevkisi, Sağ-Tur Sitesi (Büyük Anadolu Didim Resort Otel önü), DSİ Koyu (Palm Wings Beach Resort Otel önü), 3. Koy, Venosa Beach Resort & SPA Otel önü, Mehmet NEBOL-Tekne Yat Turizmi ve Sualtı Sporları (Crocodile) Dalış Merkezi, Polis Akademisi Koyu, Panayır Adası çevresi ve batısındaki altın banklar, Bozbük Çamlık mevkisi ve İsabel kayası, Parlamenterler Sitesi açıkları ve Tek ağaç burnu ve bankosu, Fevzipaşa Mahallesi Mercimek mevkisinde bulunan Hazine adına kayıtlı parsel önü."

Editör: TE Bilişim