Dev akvaryumda ilginç evlenme teklifi

Türkiye'nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo, ilginç bir evlenme teklifine sahne oldu. Erkek arkadaşıyla balıkları seyretteği sırada bir balık adam tarafından açılan ve üzerinde "Aşkım benimle evlenir misin" yazılı pankartı gören 24 yaşındaki Funda Eren, gözyaşlarını tutamadı.

Almanya'da yaşayan Sinan Bayraklı(32) 3.5 yıldır birlikte olduğu üniversite öğrencisi kız arkadaşına farklı bir şekilde evlenme teklif etmek istiyordu. Kız arkadaşıyla birlikte gezmek için 2 hafta önce İstanbul'a gelen Bayraklı, ablasının da yardımıyla Türkiye'nin ilk dev akvaryumunda evlenme teklifinde bulunmaya karar verdi.

Herşeyi tüm detaylarıyla planlayan Bayraklı, bugün kız arkadaşını alarak Turkuazoo'ya geldi. Dev akvaryumun yetkililerinin de desteğiyle süpriz evlenme teklifi için geri sayım başladı. Onlar balıkları seyrettiği sırada bir balık adam yüzerek karşılarına çıktı ve üzerinde genç çiftin resimleri ile "Aşkım benimle evlenir misin " yazısı bulunan pankartı açtı. Basın mensupları da yanlarına gelerek sürpriz teklifi kaydederek ölümsüzleştirdi. Aldığı teklif karşısında 'evet' diyen ve gözyaşlarına boğulan Funda Eren, çok duygulandığını, uzun zamandır beklediği teklifin bu şekilde olmasına şaşırdığını söyledi.

Evlenme teklifiyle ilgili olarak damat adayı Sinan Bayraklı ise " 2 hafta içinde oldu, ablamın aklıma geldi, bende fikir olarak beğendim. " diye konuştu. Bayraklı, teklifinin kabul edilmesinden sonra aldığı tek taş pırlanta yüzüğü de kız arkadaşına hediye etti. Ziyaretçiler tarafından uzun süre alkışlanan genç çift Akvaryumu dolaştıktan sonra nişan alışveri yapmak üzere buradan ayrıldı.

haber baslik

 haber baslik 

haber baslik

 

Editör: TE Bilişim