Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı İnciraltı’nda düzenlediği İzmir Kayıkları Yarışı etkinliğiyle kutladı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi, Denizcilik ve Kabotaj Bayramının 91. yılını 1 Temmuz 2017 saat 12.30’da İnciraltı’da düzenlediği İzmir Kayıkları Yarışı etkinliğiyle kutladı. Farklı meslek gruplarından 21 denizci İMBAT, LODOS ve KARAYEL ekiplerinde 3 grup olarak yarıştı. PİRİ REİS DENİZCİLİK DERNEĞİ üyeleri de ekip olarak yarışlarda yer aldılar. Etkinliğe denizcilik sektörünün ve ilgili sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğretim elemanları ve vatandaşlar katıldı.

Yarışlarda takımlar ve ekipler aşağıdaki gibi oluştu:

İMBAT TAKIMI

Mehmet Doymuş, Ali Cemal Töz, Müge Büber, Süleyman Kökver, Muammer Nurduhan, Murat Bayraktar, Çağlar Öztürkeri, Erhan Keskinaslan

LODOS TAKIMI

Tuğba Türk, Nuri Aydın, Erdal Onur Diktaş, Işık Çamkıran, Tansel Erülkü, Cem Soner, Bora Sonuvar, Çağlar Tuncay

KARAYEL TAKIMI

Burak Kundakçı, Erkan Çakır, Ömer Arslan, Emin Deniz Özkan, Emre Uçan, Elif Arslan, Nurdan Onat

Yarışlarda aşağıda isimleri yer alan hakemler ve organizasyon ekibi de görev aldı:

Serim Paker, Coşkun Pınar, Mustafa Nuran, Oğuz Atik, Neslihan Paker, H. İ. Halil Kesiktaş, Coşkun Püsgüllü, Ali Osman Karadağ, Güven Şengönül, Resul Tepe

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Kaptan Serim PAKER’in kuralları okumasının ardından başlayan yarışta belirlenen etabı en kısa sürede bitirmeye çalışan takımlar mücadele etti. Yarışın tamamlanmasının ardından ödül törenine geçildi. Yarışma sonunda dereceye giren takımlara madalyaları Dokuz Eylül Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Özlem ÇAKIR, Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Güldem CERİT ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. D. Ali DEVECİ tarafından takdim edildi.

Ardından tüm katılımcılara ve yarışmacılara katılım belgeleri takdim edilerek teşekkür edildi ve toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirilerek Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesinin düzenlediği “Denizcilik ve Kabotaj Bayramı İzmir Kayıkları Yarışı” etkinliği sona erdi.

Editör: TE Bilişim