Boğaziçi Üniversitesi Sualtı Sporları Kulübü’nün (BÜSAS) resmi dergisi olan 'Derin Dergisi'nin, yazarlığını, tasarımını, editörlüğünü ve mali işler sorumluluğunu tamamen Boğaziçi Üniversitesi sualtı sporları kulübü BÜSAS üyesi öğrencileri üstleniyor.  Derginin her sayısı 3000 adet basılıyor ve okuyucularıyla buluşturuluyor.

Derginin zengin içeriğiyle, sualtıyla ilgilenenlere bilimsel konularda ciddi araştırmalar sunuyor. Dalışa ve sualtına yönelik ilgiyi ve bilinci arttırmak ise derginin yayınlanış amaçlarından en önemlisini oluşturuyor . Derin Dergisi'nin ana taslağını sualtı sporu ve araştırmaları konusunda önemli rolleri olan kişiler ile röportajlar, canlılar dünyası ve sualtı fotoğrafçılığı oluşturuyor. Bunun yanısıra sualtı ile ilgili bir çok bilgiye ulaşmaya olanak sağlıyor.

'Derin', Kapak Resmini Arıyor

Tamamiyle Boğaziçi Üniversitesi Sualtı Sporları Kulübü öğrencilerinin çalışma ve çabalarıyla meydana gelen Derin'e kapak resmi aranıyor. Son katılım tarihi 25 Mayıs olan Derin kapak resmi fotoğraf yarışmasında yapılacak değerlendirilmeler sonucunda birinci seçilen fotoğraf Deri'nin 14. sayısının kapak resmi olacak. Ayrıca İlk 5'e giren fotoğraflar da derginin Derin Kare bölümünde yayınlanacak. Yarışmaya katılmak isteyenlerin aşağıdaki hususlara dikkat etmesi gerekiyor.

Katılım Koşulları

- Her katılımcı en fazla 5 fotoğraf gönderilebilir.
- Fotoğraf kalitesi 300 DPA ve üzeri olmalıdır.
- Fotoğraf sahiplerinin Büsas'lı olma zorunluluğu yoktur.

 

Editör: TE Bilişim