DENİZ’İN MAVİSİ ORMAN’IN YEŞİLİYLE BULUŞTU.

 Türkiye’nin denizcilik idaresi olan Denizcilik Müsteşarlığı çevreye olan hassasiyetini ve duyarlılığını “Denizcilik Müsteşarlığı Hatıra Ağaçlandırması” ile bir kez daha kanıtladı.

 Ankara’da çevreyolu K4-K5 kavşağı arasında Denizcilik Müsteşarı Sayın Hasan NAİBOĞLU ile Çevre ve Orman Bakanlığı Müsteşarı Lütfi AKÇA’nın katılımları ve Denizcilik Müsteşarlığı personeli iştirakiyle 26.04.2011 tarihinde açılış töreni yapıldı.

 Denizcilik Müsteşarı Hasan NAİBOĞLU açılış konuşmasında “Bugün burada Deniz’in mavi rengi ile akciğerlerimiz olan ormanlarımızın yeşilliğini buluşturma zamanı.100 dönüm arazi üzerinde şimdiye kadar dikilen 2100 fidanımızı büyütme vakti geldi, hedefimiz 5000 fidan. Denizcilik Müsteşarlığı olarak sadece denizlerimize değil, yeşil doğamıza, ağaçlarımıza da duyarlıyız. Gelecek nesillere bırakacağımız “Temiz Çevre” bizim sorumluluğumuzda. Maddi ve manevi olarak katkılarını bizden esirgemeyen değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür eder, “Denizcilik Müsteşarlığı Hatıra Ağaçlandırması” nın yıllarla birlikte gürleşerek büyümesini temenni ederim.” dedi.

 Törende konuşma yapan Çevre ve Orman Bakanlığı Müsteşarı Lütfi AKÇA ise Denizcilik Müsteşarlığı’na çevreye olan hassasiyetinden ötürü teşekkür etti.

 Hatıra Ağaçlandırması töreni katılımcıların ağaç dikmeleri ile sona erdi.

 

Editör: TE Bilişim