DenizHaber Yazarlarının Boat Show Çıkarması

Istanbul Boat Show günleri tüm hızıyla başladı. Yazarımız Patricia Muradi Sabah gazetesinin davetlisi olarak fuarda okurları ile buluştu.

Artık gelenekselleşmiş olan etkinlikte her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye’deki denizcilik firmaları büyük çoğunlukla fuarda hazır bulundular.

Sektörümüz çalışanları ve amatör denizcilerin ilgi gösterdiği fuarda kötü hava şartları, kar ve tipiye rağmen, gerek İstanbul’dan gerekse şehir dışından gelenler show da stand kurmuş olan denizcilik firmalarını ziyaret ettiler.

Fuar alanın büyüklüğü göz önünde bulundurulacak olursa, sadece kar ve tipi değil arabanıza park yeri bulmak, görmek istediğiniz standları aramak da oldukça büyük bir enerji harcamanızı gerektiriyor.

Ancak camiamız bir kez daha mavi aşkımız olan denizin her şeye değeceğini gösterdi. Hava şartlarını göz ardı eden hatırı sayılır bir çoğunluk o gün fuarda buluşarak güzel bir gün geçirdi.

İçeri girdiğinizde gördüklerinizden o kadar etkileniyorsunuz ki çektiğiniz sıkıntıları bir anda unutarak standların arasına dalıveriyorsunuz.

İrili ufaklı güzelim tekneler, modern ve detaylı birçok denizcilik aksesuarlarının yer aldığı fuarda her zamankilerden farklı bir etkinlik daha gerçekleştirildi.

Boat Show’un ana sponsorlarından Sabah gazetesi deniz edebiyatçılarını da bu yıl işin içine dahil ederek güzel bir ilke imza atmakla kalmadı, fuara farklı ve renkli bir tat kattı.

16/02/2008 tarihinde imza günlerinin ilki yazarımız Patricia Muradi ve hemen ardından da Sadun Boro’nun katılımı ile gerçekleştirildi.

Denizhaber’de ki makalelerinden tanıdığınız ve aynı zamanda Mersin’de bir acente yöneticisi olan yazarımız o gün Sabah güvertesinde okurları ile buluşup sohbet ederek ‘Limanda Bir Kadın’ isimli kitabını imzaladı.

Oldukça hareketli geçen günde yazarımızı amatör denizciliğin duayenlerinden Turgay Noyan, İstanbul Vapur Donatanları ve Acenteleri derneği başkanı Ruhi Duman ve yönetim kurulu üyeleri, Dr. Jale Nur Ece ve Kaptan Cahit İstikbal de yalnız bırakmadılar.

Fuarda bulunmak üzere Ankara’dan gelen, katılımın yüksek olmasına ve denizcilik sektöründe bayan sayısının her geçen gün artmasına dikkat çeken Dr. Ece ile birlikte yine Sitemiz Yazarlarından Kapt. Cahit İstikbal de incelemelerde bulundu.

Dr. Jale Nur Ece ve Kapt. Cahit İstikbal  ; Prof. Dr. Necmettin Akten'in de bulunduğu İstanbul Üniversitesi Denizcilik Kulübü'nü ziyaret ettiler.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim