DENİZDER Başkanı ALİ CAN bey ve Yönetim kurulu üyeleri Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah DEMİRCAN' ı ziyaret ettiler.

Bugün saat 18.00 de gerçekleştirilen ziyaret çok olumlu ve verimli geçmiş, Başkan Ahmet Misbah DEMİRCAN DENİZDER in faaliyetlerini sonuna kadar destekleyeceklerini açıklamışlardır.

2 Haziran günü Haliç Tersanesinde DENİZDER in gerçekleştireceği 8.Geleneksel Tersaneciler Pilavına destek vermekten büyük bir mutluluk ve bahtiyarlık duyduğunu ve bundan sonra yapılacak Tüm Pilav günlerini Beyoğlu Belediyesi olarak destekleyeceklerini belirterek Tersaneciler ile birlikte olmaktan memnuniyet duyacağını belirtmişlerdir.

DENİZDER Başkanı ALİ CAN, Beyoğlu Belediye Başkanının göstermiş olduğu sıcak ilgiye ,vermiş olduğu desteğe teşekkür ederek ,Tersanelerimizin bulunduğu Beyoğlu ilçesinde yerel yönetimler ile organik ilişki kurmayı derneğimizin hedeflerinde olduğunu belirtmiştir.

DENİZDER in bundan sonra yapacağı etkinliklerinde planlandığı ziyaret karşılıklı iyi niyet ve temenniler ile tamamlanmıştır.

 

Editör: TE Bilişim