Büyükçekmece’de denize giren 4 lise öğrencisinden 2’si boğularak hayatını kaybetti. Adli Tıp'taki cenazelerin alınması sırasında yakınları sinir krizi geçirdi. Cenazeler toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderildi.

Celaliye Sahilinde dün meydana gelen olayda Silivri İbrahim Yirik Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi 4 arkadaş denize girdi. Bir müddet yüzmeye devam eden 4 arkadaş havanında kapanması ve dalgalar nedeniyle geri dönmek istedi. Dört arkadaştan Yusuf A. (15) ile Ömer Ç. (16) kıyıya çıkmayı başardı. Dalgalara kapılan Enes Yılmaz (15) ile Günay Tavlı (17) gözden kayboldu. Arkadaşlarının ve çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Deniz polisinin yaklaşık 2 saat süren çalışmasının ardından 2 arkadaşın cansız bedenleri denizden çıkarıldı.

Cenazeler, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumuna götürüldü. İşlemlerin tamamlanmasını bekleyen aileler burada sinir krizi geçirdi. Liseli gençlerden Günay Tavlı’nın cenazesi Bakıkesir’in Sıngırgı ilçesine, Enes Yılmaz’ın cenazesi ise defnedilmek üzere Samsun’un Terme ilçesine götürüldü.Cihan
Kaynak: cha