‘Denizcilikte Yeni Eğitim Trendleri’ semineri düzenlendi

‘Eğitim ve Gelişim Yönetimi’nde Bütünleşik Yaklaşım ve Denizcilikte Yeni Eğitim Trendleri’ semineri düzenlendi. Seminerde denizcilikte kurumsal akademi uygulamaları ve eğitim veri analizleri, yeni eğitim trendleriyle ilgili sunumlar yapıldı.

MTR Bilişim, Eğitim ve Danışmanlık Ltd. Şti. tarafından düzenlenen “Eğitim ve Gelişim Yönetimi’nde Bütünleşik Yaklaşım ve Denizcilikte Yeni Eğitim Trendleri” semineri, Kozyatağı Byotell Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Denizcilik sektörü bünyesinde önemle üzerinde durulan konulardan biri olan eğitim ve gelişim yönetimi konusunu kapsayan seminere Arkas, Zenith, Karadeniz Holding gibi önde gelen denizcilik firmalarının temsilcileri, kılavuz kaptanlar ve tersane temsilcileri katılım gösterdi.

Seminerde ayrıca Türkiye Denizcilik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Dereli de kısa bir konuşma yaparak sektörle ilgili görüşlerini dile getirdi.

Seminerde denizcilik firmalarında işe başvuru aşamasından başlayıp performans değerlendirilmesi kadar uzanan süreçte kara ve gemi üstü tüm eğitim ve gelişim süreçlerinin tek noktadan yönetimi ele alındı ve denizcilikte kurumsal akademi uygulamaları ve eğitim veri analizleri ile birlikte yeni eğitim trendleri ile ilgili sunumlar yapıldı.

Seminerde özellikle bütünleşik eğitim yazılımı, “resilience” hizmeti, firmaya spesifik geliştirilen üç boyutlu kaza videoları (LFI) ve sanal gerçeklik (VR) tabanlı eğitimlere katılımcılar büyük ilgi gösterdi.

untitled-23-059.jpguntitled-27-063.jpguntitled-28-054.jpguntitled-26-059.jpguntitled-25-070.jpguntitled-29-059.jpg

Editör: TE Bilişim