DENİZCİLİK VE TERSANE MENSUPLARI DERNEĞİ PANELİ

Denizcilik Ve Tersane Mensupları Derneği Tersane-i Amirenin 561.kuruluşunu Beyeoğlu Belediyesi’ne ait Gençlik Merkezinde tertiplediği bir panel ile kutladı.

Tertiplenen panelin adı “ Tersane-i Amire 561 yaşında Unesco Dünya Mirası Adayı olmalı “ Panele panalist olarak Prof.Dr Reşat Baykal, Prof Dr Zeynep Ahunbay, Doç Dr Gül Köksal, Gemi İnşa Müh.Ferhat Acuner ve Emekli Tüm Amiral Cem Gürdeniz katıldı.

Panel Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı Dernek Başkanı Abdullah Demirdöven açılış konuşmasından sonra Derneğin Onursal Başkanı Ali Can günün konusu ile ilgili görüşlerini belirtmesiyle devam etti.

 Daha sonra panalistler konu hakkında görüşlerini belirtiler. Panele katılan Denizcilik Federasyonu Başkanı Müh.Erkan Dereli kısa bir konuşma yaparak Denizcilik Ve Tersane Mensupları Derneği’nin Denizcilik Federasyonu çatısı altına girmesi teklifinde bulunda teklif kabul edilerek kısa adı Deniz – Der olan Denizcilik Ve Tersane Mensupları Derneği Denizcilik Federasyonuna katıldı.

Editör: TE Bilişim