Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi, IALA Worldwide Academy Dekanı’nı Ağırladı

PAWSA (Limanlar ve Suyolları Emniyet Değerlendirmesi) İzmir Körfezi Risk Değerlendirme Çalıştayı için İzmir’de bulunan IALA (Uluslararası Seyir Yardımcıları ve Fener Otoriteleri Birliği) Worldwide Academy Dekanı Jean-Charles Leclair, Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’ni 20 Ocak 2016, Çarşamba günü ziyaret etti.

Aynı çalıştay için İzmir’de bulunan IALA Gemi Trafik Hizmetleri Komitesi Başkanı Kaptan Tuncay Çehreli de bu ziyarete katılarak, Jean-Charles Leclair’e eşlik etti. 

İlk önce Denizcilik Fakültesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölümü Arkas Uygulama Merkezi’ni ziyaret eden Jean-Charles Leclair ve Kaptan Tuncay Çehreli’ye, daha sonra Denizcilik Fakültesi, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri tarafından çeşitli senaryolar eşliğinde köprüüstü simülatörü tanıtıldı. Fakülte tanıtımından sonra, Çakabey Konferans Salonu’nda Jean-Charles Leclair ve Kaptan Tuncay Çehreli fakülte öğrencileri için kısa sunumlarını gerçekleştirdiler.

Kaptan Tuncay Çehreli, Gemi Trafik Hizmetleri ile ilgili genel bir bilgi vererek ilk sunumunu gerçekleştirdi.

Daha sonra Jean-Charles Leclair IALA Worldwide Academy’den bahsetti ve geleceğin kaptanlarına önerilerini paylaştığı kısa bir sunum yaptı.

Editör: TE Bilişim