Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 1. Sınıf Öğrencileri Yemin Ederek Bröve Taktılar.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 1. Sınıf öğrencileri 24 Eylül 2012 günü Çaka Bey Deniz Feneri Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törenle yeminlerini ederek okul brövelerini taktılar. Bu anlamlı günde, henüz birinci sınıfa yeni başlayan ve ilk kez üniforma giyen genç denizcileri aileleri de yalnız bırakmadı. Türkiye’nin çok değişik bölgelerinden gelerek salonu dolduran veliler töreni büyük bir heyecanla izledi.

Tören ulu önder Atatürk ve tüm şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Öğrenciler Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencisi Murat PALABAŞ’ın yönlendirmesiyle yemin ettiler. Temsili olarak bir öğrenciye bröve takılmasının ardından zabit adayları brövelerini taktılar. Tören heyecanlı aileler ve öğrencilerin fotoğraf çektirmeleri ile sona erdi.
Editör: TE Bilişim