DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27. REKTÖRLÜK KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI’NDA DENİZCİLİK FAKÜLTESİ TAKIMI ŞAMPİYON OLDU

Dokuz Eylül Üniversitesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Fakülte ve Yüksekokullar Rektörlük Kupası Spor Turnuvası’nda Denizcilik Fakültesi Erkek takımı  Voleybol dalında tüm rakiplerinin önüne geçerek şampiyon oldu.

Bu yıl 27. kez düzenlenen turnuva voleybolun yanı sıra basketbol, badminton, futsal, futbol, satranç ve masa tenisi branşlarında gerçekleştirildi ve toplam 97 takım kupaya ulaşmak için çaba gösterdi.

Denizcilik Fakültesi’nin üç bölümü olan Denizcilik İşletmeleri Yönetimi, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölümleri’nin öğrencilerinden oluşan ve şampiyonluğu kucaklayan Fakülte takımında aşağıdaki öğrenciler görev aldılar:

Zeki DEMİRAĞ, İbrahim ÇOLAK, Erdem ÇAKALOĞLU, Murat PALABAŞ, Furkan KUYU, Mehmet Gökay GÖRMEZ, Mehmet EYVAZOĞLU, Veli GARBİOĞLU, Fatih DEDE, Barış KÖKER, Yunus YAMAN.

Denizcilik Fakültesi Voleybol Takımı yarı finalde Mühendislik Fakültesi takımını 3-1, finalde ise Buca Eğitim Fakültesi takımını 3-0 yenerek kupaya ulaşmayı başardı.

Turnuva üniversite öğrencileri arasındaki dostluk ve kardeşliği pekiştirerek öğrencilerin sporla kaynaşmalarını sağlamasıyla üniversite çapında heyecan dalgası yarattı.

Editör: TE Bilişim