10 Kasım 2015 Salı İTÜ Denizcilik Fakültesi Atatürk'ü Anma ve Atatürk Haftası

10 Kasım Atatürk’ü anma haftası kapsamında düzenlenen Ankara Anıtkabir ve Bakanlık ziyareti, İTÜ Denizcilik Fakültesi(Yüksek Denizcilik Okulu) öğrencileri tarafından gerçekleştirildi. İlk olarak Anıtkabir’de Atamızın huzuruna çıkıp saygı duruşunda bulunan Denizcilik Fakültesi öğrencileri, Sosyal Etkinlikler Kulübü Başkanı, Muhammet Akköse’nin konuşması ve anı defterine yazı yazmasının ardından Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı’na giden öğrenciler,

Bakan Feridun Bilgin’in makamına misafir oldular. Bu ziyaret sonrasında okulumuz mezunu Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı müsteşar yardımıcısı Özkan POYRAZ’ın , konferans salonunda bulunan Denizcilik Fakültesi öğrencileriyle, başta bilgilendirme amaçlı ardından da sohbet havasında geçen konuşması ile başlayan ve içerisinde Denizcilik Fakültesi mezunu birçok müsteşar,daire başkanları ve müdürlerin de bulunduğ! u bu verimli konuşmada, öğrencilerin sorunları ve fikirleri dinlendi. Samimiyetin hakim olduğu bu konuşma sonrasında ; müsteşar, daire başkanları, genel müdür ve öğrencilerin beraber yemek yemesiyle, Denizcilik Fakültesi öğrencilerinin ziyareti son buldu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 77. yılında İTÜ Denizcilik Fakültesinde de sevgi,saygı ve şükranla anma töreni gerçekleştirildi. Daha sonrasında okulun Genel Zabiti Baturay Özdemir kürsüye çıktı. Program Şenay Yüzseven ve Öğr.Gör.Dr. Muhsin Kadıoğlu' nun konuşmasıyla devam etti.

Anma töreni okulun Anıtkabir ziyaretinin fotoğraflarını içeren slayt gösterimiyle sona erdi.

 

Editör: TE Bilişim