Prof. Dr. Aydın Şalcı; "Yarının Dünyasında Egemen Konumda Olmamız İçin Güvencemiz Mezunlarımızdır"

İTÜ Denizcilik Fakültesinden 52 Güverte bölümü, 36  Gemi Makineleri İşletme Müh. Bölümü öğrencisi mezun oldu. Mezuniyet töreninde konuşan İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. S. Aydın Şalcı mezunlara "Atatürk ilke ve devrimlerine yürekten bağlı, bilim ve teknolojinin takipçisi, araştıran, düşünen ve üreten bireyler olmanızdır. Sorgulayın, araştırın ve uygulayın" tavsiyesinde bulundu.

İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezuniyet Töreni'ne Başbakanlık Denizcilik Müsteşar Yardımcısı Hasan Naiboğlu, TOBB Başkan Vekili ve Deniz Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Halim Mete ve çok sayıda öğrenci ailesi ve misafir katıldı.

Geçen hafta sonu yapılan İTÜ Denizcilik Fakültesi mezuniyet töreninde konuşan Denizcilik Fakültesi Dekanı Aydın Şalcı yaptığı konuşmada, Türkiye’nin geleceğinin Türk Gençliğinde olduğunu belirterek şunları kaydetti; “Mezun olduğunuz ve yeni başarılara imza atmak üzere olduğunuz şu günlerde, sizlere düşen en önemli görev; Atatürk ilke ve devrimlerine yürekten bağlı, bilim ve teknolojinin takipçisi, araştıran, düşünen ve üreten bireyler olmanızdır. Sorgulayın, araştırın ve uygulayın. Bu yeni başlangıç gününde, Fakültemizden mezun olan 52 Güverte bölümü, 36  Gemi Makineleri İşletme Müh. Bölümü öğrencisi, sizleri İTÜ Denizcilik Fakültesinin tüm öğretim elemanları adına Dekanınız olarak kutluyor, sevincinizi yürekten paylaşıyoruz. Önünüzde güzel bir gelecek var. Bu güzel ülkede, bu güzel geleceği sizler yaşayacaksınız. Yolunuz açık, şansınız bol, zihin ve vücut sağlığınız daima yerinde olsun” dedi.

Mezuniyet töreni Denizcilik Fakültesi bando takımının geçiş töreni ile son buldu.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim