İTÜ Denizcilik Fakültesi , denizcilik sektöründe saygın bir kuruluş olan Gemi Makineler İşletme Mühendisleri Odası(GEMİMO)'yu ağırladı. Konferansa , GEMİMO adına Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz AŞKIN , 2. Başkan Mehmet AKÇA ve Muhasip Üye Yaşar CANCA katıldı .
 
Okulumuz öğrencilerinin yüksek ilgi gösterdiği bu konferans Sn. AŞKIN’ın GEMİMO’yu tanıtımıyla başladı. Ayrıca konuşmalarında GEMİMO’nun tarihçesi, faaliyetleri ve üyeleri hakkında bilgiler verildi.Denizcilik sektörüne yararları herkesçe bilinen bu oda konferansa Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) ve The Institute for Marine Resources and Ecosystem Studies (IMARES) gibi köklü kurumlara üye olduğunu belirterek devam etti. Bu kuruluşlar hakkında bilgi veren Sn. AŞKIN , Oda’nın üyelerine destek sağlamış olduğu hukuki davalarını ve bunun sonucunda aldıkları olumlu neticelere de değindi . Konuşmanın ardından okulumuz öğrencilerin Oda hakkındaki sorularını da yanıtlayan konuklarımız GEMİMO’nun yüksek kalitesini bir kez daha göstermiş oldular.
 
Alkışlarla sona eren konferansın ardından , konferansa katılan Feramuz AŞKIN , Mehmet AKÇA , Yaşar CANCA  İTÜ Denizcilik Fakültesi öğrencileri tarafından uğurlanarak okuldan ayrıldı.

Editör: TE Bilişim