İTÜ Denizcilik Fakültesi Mez. Derneği öncülüğünde Türk Uzakyol Kaptanları Derneği, Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği, İtü Denizcilik Fakültesi Mezunları Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve  Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası tarafından Kadıköy'deki Gündüz Aybay Denizcilik Merkezinde "Öğretmenler Günü Kokteyli" düzenlendi.

Kokteylde; İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Kamil SAĞ ve Öğretim Üyelerinin yanısıra İTÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk KARADOĞAN da hazır bulundu. Denizcilik Müsteşar Yardımcısı Dr. Sıtkı USTAOĞLU ve İstanbul Bölge Müdürü Hasan NAİBOĞLU da davetliler arasındaydı. Evsahibi Dernek, Oda ve Vakıf Başkan ve  Yönetim Kurullar da hazır bulundular.

Davetlilere bir Privebet konuşma yapan İTÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk KARADOĞAN; denizcilik eğitiminin önemine işaret ederek, İTÜ Denizcilik Fakültesi'nin bu alanda güzel şeyler yaptığını ifade etti.

Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Kamil SAĞ da konuşmasında İTÜ Denizcilik Fakültesi'nin uluslararası alanda yaptığı başarılı çalışmalardan örnekler verdi.

Kokteylin ev sahipleri adına konuşan İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği  Başkanı Kaptan Atilla KOCATAŞ; denizciler olarak öretmenler gününe verilen önem ve değerin bir ifadesi olarak düzenlenen kokteyle katıldıkları için bütün konuklara teşekkür ederken; İTÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk KARADOĞAN'a ise öğretmenler günü anısına bir plaket sundu.

Editör: TE Bilişim