DENİZ NAKLİYAT VE TRANSAL Dokuz Eylül 16. Kış Kariyer Günleri’ndeydi

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi tarafından bu yıl 16. sı düzenlenen Kış Kariyer Günleri’nin ikinci haftasına girildi. İkinci haftanın ilk gününde konuklar DENİZ NAKLİYAT T.A.Ş ve TRANSAL DENİZCİLİK oldu.

12 Aralık 2011 Pazartesi günü sabah oturumuna DENİZ NAKLİYAT  adına Enspektör Kpt. Gökalp SİVRİKAYA, Personel Müdürü Zekai ÖZ ve 2006 DEÜ Denizcilik Fakültesi mezunu 1. Zabit Seçkin SÖĞÜT katıldı. Sunumlarına şirketlerini tanıtarak başlayan konuşmacılar piyasadaki süre gelen durgunluğun verdiği nedenle şimdilik filolarını genişletmeyi düşünmediklerini belirttiler. Soru cevap bölümünde DEÜ Denizcilik Fakültesi mezunu 1. Zbt. Seçkin SÖĞÜT ile öğrenciler arasında sıcak diyaloglar oluştu. 

Oturum bitiminde DENİZ NAKLİYAT Enspektörü Kpt. Gökalp SİVRİKAYA, Personel Müdürü Zekai ÖZ ve 2006 DEÜ Denizcilik Fakültesi mezunu 1. Zabit Seçkin SÖĞÜT’e DEÜ Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 3.sınıf öğrencilerinden Fatih DEDE, Uğur ALTINANAHTAR ve Hakan BAYSAL teşekkür belgelerini takdim etti.

Aynı gün öğle oturumunun konukları ise TRANSAL DENİZCİLİK adına DPA Kpt. Umut BOZKURT ve Eğitim Müdürü Esra SEKMEN oldu. İlk konuşmacı olarak söze başlayan Kpt. BOZKURT sektörün zorluklarından ve bu zorlukların hem denizciler hem de armatörler üzerindeki baskılarından bahsetti. MLC ile ilgili belli başlı konulara değinen BOZKURT’un ardından Eğitim Müdürü Esra SEKMEN söz aldı. Sürekli yeniliklerle dolu olan bir sektörde eğitimli personelin şart olduğunu bildiren SEKMEN, şirket politikası olarak personele hem gemide hem de karada verilen eğitimlerden bahsetti.

Oturumun sonunda TRANSAL DENİZCİLİK DPA Kpt. Umut BOZKURT ve Eğitim Müdürü Esra SEKMEN’e DEÜ Denizcilik Fakültesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 3.sınıf öğrencilerinden Alphan BOYACI ve Halit Uğur ÖZBAY teşekkür belgelerini takdim etti.

Editör: TE Bilişim