Deniz Motorlarına Kredi 

Otomotiv finansmanı alanında hizmet veren vdf, müşteri portföyüne deniz motorlarını da ekledi. Firma, ilk olarak Volkswagen ve Scania deniz motorları için özel kredi uygulaması dahilinde %0 faiz oranı ve 18 aya varan vade seçenekleri sunuyor...

Volkswagen ve Scania deniz motorlarına kredi vererek başladığı bu yeni hizmetinde vdf müşterilerine, özel kredi uygulaması dahilinde 6 aydan 18 aya varan vade seçenekleri ve Avro ile alımlar için %0 faiz oranı sunuyor. Tavsiye edilen fatura fiyatının %75’ine kadar kredi kullanabilen müşteriler özel kredi seçeneklerinden yararlanabiliyor. Müşteriler vdf avantajları ile 12 ay vadede 10 bin Avro için 833 Avro; 18 ay vadede ise 10 bin Avro için 556 Avro taksit ödeyerek Volkswagen ve Scania deniz motorlarına sahip olabiliyorlar.

40 Hp’den 225 Hp’ye kadar yelkenli, deplasman, gezi ve sürat tekneleri için alternatifleri bulunan Volkswagen deniz motorları dizel teknolojisi ile üretiliyor. Volkswagen  deniz motorlarının özellikle sessiz, güçlü ve ekonomik olmaları ile ön plana çıktığı bildiriliyor. 300 Hp’den 800 Hp’ye kadar ticari ve keyif tekneleri için alternatifler sunan Scania Deniz Motorları ise tüm dünyada gücü, uzun ömürlü olması ve az yakıt tüketmesi ile tanınıyor.

Kaynak: Deniz Ticaret Odası Web Sitesi www.denizticaretodasi.org

Editör: TE Bilişim