Deniz kuvvetlerine 140 işçi alınacak

Komutanlığa bağlı iş yerleri, işçi alım taleplerini bölgelerinde bulunan Türkiye İş Kurumu ünitesine bildirecek. Meslek eğitimi veren liselerden mezun adayların, ilanı veren Türkiye İş Kurumu il veya şube müdürlüğüne veya bulundukları yerdeki Türkiye İş Kurumu il veya şube müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekecek.

Müracaat eden adaylardan Türkiye İş Kurumunca ilgili mevzuat gereğince kamu personeli seçme sınavı (KPSS) notu en yüksek olandan başlayarak talep miktarının iki katı kadar adaydan oluşturulacak liste, talepte bulunan iş yerine gönderilecek.

''Terörle Mücadele Sırasında Malül Sayılmayacak Şekilde Yaralananlar ile Üstün Başarılı Olanların ve Bakanlar Kurulu Kararı ile ''Yükümlülük Süresi Uzatılan Yedek Subay, Erbaş ve Erlerin İşe Alınmalarında Öncelik Tanınması Hakkındaki 29 Ocak 1999 tarihli ve 99/12354 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı'' kapsamında olmaları nedeniyle KPSS sınavından muaf olanlardan başvuran adaylar için de ayrıca bir liste oluşturularak diğer liste ile birlikte iş yerine gönderilecek. Adayların adreslerine, işçi talebinde bulunan iş yerince, yapılacak sözlü/uygulamalı sınavın tarihi, saati ve yeri bildirilecek. Adaylar, detaylı bilgileri ''http://www.dzkk.tsk.mil.tr'' adresinden öğrenebilecek.

Kaynak: İnternet Haber

Editör: TE Bilişim