“Nakliyat endüstrisinde güncel zorluklar ve çözümleri”

Dünyanın en saygın avukat birliklerinden AIJA ve International Bar Association ile Topdemir İnandıoğlu Kömüç Avukatlık Bürosu'nun organizine ettiği “Nakliyat endüstrisinde güncel zorluklar ve çözümleri” konulu konferans, 4-6 Kasım 2010 tarihinde Taksim – The Marmara Hotel’de gerçekleşecektir.

Konuyla ilgili Topdemir İnandıoğlu Kömüç Avukatlık Bürosu'nun DenizHaber.Com'a yaptığı açıklama:

"Dünyanın en saygın avukat birliklerinden AIJA ve International Bar Association ile yerel organizasyon ekibi olarak Topdemir İnandıoğlu Kömüç Avukatlık Bürosu ortaklarından Av. Savaş İnandıoğlu’nun organize ettiği, “Nakliyat endüstrisinde güncel zorluklar ve çözümleri” konulu konferans, 4-6 Kasım 2010 tarihinde temelde Deniz Ticareti Hukuku alanında faaliyet gösteren büromuzun yoğun çabaları sonucu Taksim – The Marmara Hotel’de gerçekleşecektir.

Deniz Ticareti Hukuku alanında bu kadar geniş katılımlı bir toplantının ülkemizde yapılması kıvanç verici olmuştur.     

Bu konferansın, gelişen dünya ve taşıma sözleşmeleri ile taşımacılık endüstrisindeki güncel gelişmeler konusunda sizlerin bilgilerini güncelleneceğine inanıyoruz.

Gemi inşa sözleşmeleri, çok yönlü nakliyat sözleşmeleri ve deniz rekabet hukuku ile evrensel kısıtlama ve yargılama yetkisi kapsamlı bir program hazırlanmıştır.

Danimarka, İngiltere, Hollanda, Finlandiya, İsviçre, Brezilya, Meksika, İspanya, Belçika, Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Singapur ve Türkiye’den avukatlar ve akademisyenlerin konuşmacı olarak bulunacakları konferansın denizcilik sektörü açısından faydalı bir konferans olmasını temenni ediyoruz.

Konferans programı, katılım koşulları ve diğer detayları için Topdemir & İnandıoğlu & Kömüç Avukatlık Bürosu ile iletişim kurabilirsiniz. Bu konferansın daha da başarılı olması için değerli şirketinizin katılımının önemli olduğunu belirtir, çalışma hayatınızda başarılar dileriz. "

Saygılarımızla,

Topdemir & İnandıoğlu & Kömüç Avukatlık Bürosu
Bilgi için: 0212 247 15 15

 

Editör: TE Bilişim