Cannes Yat Fuarı'nın dekorasyon ödülü Peri Yachts'a

Fransa'da gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Cannes Boat& Yacht Show'a katılan Peri Yachts, 'Peri 29' serisiyle en iyi dekorasyon ödülünü aldı.
 
Kompozit yat üreticisi Peri Yachts, dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Cannes Boat&Yacht Show'dan birincilik ödülü ile döndü.

Cannes Boat& Yacht Show fuarı kapsamında, uluslararası sektörün önemli yayınlarından biri olan Yacht France tarafından düzenlenen "2008 World Yacht Trophy" yarışmasında, 6 ayrı tekne dalından biri olan Flybridge Over 24 Meters kategorisinde Peri 29, "Best Interior" (En İyi Dekorasyon) ödülünü almaya hak kazandı.

Yarışma sonunda düzenlenen törende ödülü, Peri Yachts'ın Peri 29 serisinin tasarımcısı, Scaro Design'ın Başkanı Selçuk Koçak aldı. Peri Yachts Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çambol ise ödül sonrası yaptığı açıklamada, "Bu yıl Peri 37 ve Peri 29 ile Monaco Yachts Show'a da katılacağız ve hedefimiz gelecek yıl Monaco'dan da en az iki ödülle dönmek" diye konuştu.
 
Büyük ilgi gördü

10-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Cannes Boat&Yacht Show'a dünyanın en önde gelen yat üreticilerinin katılıyor. Fuara bu yıl ağırlıklı olarak Avrupalı ve Türk yat meraklılarının büyük ilgi gösterdiği belirtildi.

Kemal Çambol, "Peri Yachts olarak şu ana kadar gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmaların, verdiğimiz emeğin en güzel geri dönüşlerinden birini aldık, gururluyuz. Peri 29 serisi, dünyaya Türk tasarımını ve kaliteli işçiliğini duyurduğumuz çok özel bir seri. Cannes'da fuar süresince broker'lar ve yat tutkunlarının yoğun ilgisini gördük. Teknemiz hiç boş kalmadı diyebilirim. Gelecek yıl Monaco'dan en az iki ödülle dönmeyi hedefliyoruz" dedi.

Kaynak:Referans

Editör: TE Bilişim