DEFAV - KASEV İş Birlikteliği

İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı (DEFAV), Kadıköy Sağlık Eğitim Merkezi Vakfı (KASEV) ile bir protokol imzaladı.

DEFAV’ın uzun süredir hedefleri arasında olan ve mezunların huzurevi, bakımevi ihtiyaçlarına cevap verecek olan protokol 31 Ocak 2018 tarihinde imzalandı. Protokolün imza törenine; DEFAV Yönetim Kurulu Başkanı Müh. İlker Meşe, Genel Sekreter Kapt. Kazım Bakan, Yönetim Kurulu Üyeleri Kapt. Koray Karagöz ve Müh. Nuri Mert Can ile KASEV Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Çetin Oraler ile vakıf üyeleri katılım gösterdi. DEFAV Yönetim Kurulu Başkanı Müh. İlker Meşe ile KASEV Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Çetin Oraler’in protokolü imzalamasının ardından söz alan Müh. İlker Meşe yapılan bu güzel anlaşma ile mezunların ve yakınlarının, ihtiyaç halinde emin ellerde olacak olmalarının getirdiği mutluluğu ifade etti. İlerleyen yıllarda Vakıf olarak, DEFAV’ın kendisine ait bir bakımevi-huzurevi olması için girişimlerinin devam edeceğini vurgulayan Meşe, mezunların mutluluğu ve huzuru için gereken her türlü desteğin verileceğini vurguladı.

KASEV Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Çetin Oraler ise böyle bir protokolü imzaladıkları için çok mutlu olduklarını, anlaşmanın tüm DEFAV ailesine hayırlı olmasını dilediğini söyledi.

Editör: TE Bilişim