İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı (DEFAV) Geleneksel Dayanışma Gecesi

İTÜ Denizcilik Fakültesi öğrencilerine burs vermek, mezun olanlardan akademik kariyer yapmak isteyenlere akademik katkı ve mali imkânlar sağlamak, mezunlardan muhtaç durumda olanlar ile eş ve çocuklarına sağlık ve eğitim yardımı yapmak amacıyla kurulan İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı (DEFAV) 23.Geleneksel Dayanışma Gecesi bu yıl 5 Mayıs 2018 tarihinde Divan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerinde gerçekleştirilecek. Gece programı aşağıdaki gibidir;

05 Mayıs 2018

Kokteyl : 19:00

Yemek : 20:00

Program : 22:00 - 24:00 (Sürpriz Sanatçılar)

DEFAV Hakkında: 1995 yılında kurulan İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı, mezunlardan muhtaç durumda olanlar ile eş ve çocuklarına, sağlık ve eğitim yardımı yapmak, İTÜ Denizcilik Fakültesi öğrencilerine burs vermek, mezun olanlardan akademik kariyer yapmak isteyenlere akademik burs ve mali imkânlar sağlamak amacıyla kurulmuş ve denizcilik camiamızın maddi ve manevi destekleriyle faaliyetlerini sürdürmektedir. Denizci Akademisyen yetişmesine katkı sunmak, ihtiyacı olan Denizci Ailelere ve Öğrencilere destek olmak için 1995 yılında kurulan Vakıf bu güne kadar; Toplamda 10.044 kişiye burs/ maddi destek yardımında bulunmuştur.

Vakıf İştiraki vasıtası ile işletmesini yaptığı İTÜ Denizcilik Fakültesi Binali Yıldırım Öğrenci Yurdu’nda 462 civarında öğrencinin en iyi koşullarda barınmasını temin etmektedir.

Tüm bu hizmetleri denizcilik camiamızın bize vermiş olduğu güven, maddi ve manevi desteklerle gerçekleştirdik. Giderek artan burs ve yardım ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bu gün çok daha fazla katkınıza ihtiyacımız bulunmaktadır. Yardım Gecemizin maliyetini karşılamak ve yukarıda belirtilen ulvi görevlerimizi yerine getirmek üzere sektörümüzün değerli temsilcilerine sponsorluk alternatifleri sunmuş bulunuyoruz. Sponsorluk ve davetiye satın almak için 0216 447 44 90 / 91 numaralı telefonlardan irtibat kurabilirsiniz.

İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı (DEFAV) Yönetim Kurulu

Editör: TE Bilişim