Denizciler DEFAV 15. Geleneksel Dayanışma Gecesine Davetli

Bu yıl 15’ncisi düzenlenecek olan ve artık geleneksel hale gelen İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı (DEFAV) Dayanışma Gecesi, 8 Mayıs 2010 tarihinde Sheraton Maslak Oteli’nde gerçekleştirilecek.

Geceye sponsor olan firmaların logoları gece davetiyesinde yer alacak ve kendilerine katkılarından dolayı birer de plaket takdim edilecek. Davetiyelerin basımının gecikmemesi adına, sponsorluk talebplerinin 19 Nisan 2010 tarihine kadar vakıf merkezine bilgi verilmesi gerekiyor.  

Yardımlarınızla; bir öğrenciye burs desteği sağlayabilir, denizcilik eğitimi vermeye hazır bir akademisyene destek olabilir ya da yıllarca denize ve denizciliğe emek vermiş ancak şu an aramızda bulunmayan bir denizcinin ailesine ve çocuklarına yeni ufuklar açabilirsiniz.

Denizcilik camiasından büyük ilgi toplayan ve geniş davetli kitlesinin katılım gösterdiği gece ile ilgili daha fazla bilgi almak veya sponsor olmak için Gündüz Aybay Denizcilik Merkezi’ni arayabilirsiniz. (0 216 348 81 44)

DEFAV katkı ve katılımlarınızı bekliyor.

DEFAV Hakkında

1995 yılında kurulan DEFAV, mezunlarından muhtaç durumda olanlar ile eş ve çocuklarına, sağlık ve eğitim yardımı yapmak, İTÜ Denizcilik Fakültesi öğrencilerine burs vermek, mezun olanlardan akademik kariyer yapmak isteyenlere akademik burs ve mali imkanlar sağlamak amacıyla kurulmuş ve üyeleri ile denizcilik camiasının maddi ve manevi destekleriyle faaliyetlerini inanç ve güvenle sürdürmektedir. 

DEFAV 2009-2010 öğretim yılı için; İTÜ Denizcilik Fakültesi’nde eğitim görmekte olan 54 öğrenciye ve yine denizcilik fakültelerinde ve yurtdışında akademik çalışmalarını sürdüren 9 akademisyene burs desteği sağlamaktadır. Bunun yanında 15 mezunun eş ve çocuklarından oluşan 31 kişiye sosyal, eğitim ve sağlık desteğinde bulunulmaktadır.

Hedefleri arasında Dünya denizlerinde Türk Bayrağını şerefle dolaştırmış, temsil etmiş denizcilerimizin huzurla oturabilecekleri, dostlarıyla anılarını paylaşacakları bir Denizciler Evi ve sosyal tesisi ile gerektiğinde aile ortamını aratmayacak bir huzur evi kurmak bulunmaktadır.

 

Editör: TE Bilişim