DEFAV 10. YILINI KUTLADI

Denizcilik Fakültesi Mezunları Vakfı'nın 10. Kuruluş yıldönümü; Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla Fenerbahçe Faruk Ilgaz tesislerinde kutlandı.

Geceye Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'la birlikte Denizcilik Müsteşarı İsmet Yılmaz, Denizcilik Müsteşar Yardımcısı B.Sıtkı Ustaoğlu, Deniz Ticaret Genel Müdürü Özkan Poyraz, DİTAŞ Genel Müdürü Süleyman Paslı, İTÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Karadoğan, İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Osman Kamil Sağ, GİSBİR Başkanı Murat Bayrak, Türk Loydu Başkanı Prof. Dr.Yücel Odabaşı ve çok sayıda Denizcilik fakültesi mezunu katıldı.

Vakıf Başkanı İlker Meşe açılış konuşmasında şunları söyledi; "Vakfımız 10 senedir yüzlerce gençimize Mobilbahis burs vermektedir. Okulumuza yapılacak olan yatılı yurdunda sizlerin yardımlarıyla yapılacaktır."dedi

Kürsüye gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım gecede yaptığı konuşmada "Aranızda bulunmaktan büyük keyif almaktayım. Denizciler, denizcilerin yanında mutlu olur, bende sizlerin yanında olmaktan mutluyum." dedi

Daha sonra yapılan açık arttırmada Bir öğrencinin yaptığı tablo 40 Bin Dolara Kadayıfçıoğlu Denizcilik tarafından satın alındı.

Gecede Denizcilik Fakültesi öğrencilerine burs olarak 250 Bin Dolar yardım toplandı.

Ayrıca Okula yapılacak olan yatılı yurt için Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ise "yurdun yapımında eksiklikleride biz tamamlarız" sözü mezunlar tarafından ayakta alkışlandı.

DenizHaber.Com

 

 

Editör: TE Bilişim