DEFAMED-YDO Çeşme Buluşması

İTÜ Denizcilik Fakültesi-Yüksek Denizcilik Okulu Mezunları Derneği  (İTÜ DEFAMED-YDO) İzmir şubesince düzenlenen geleneksel 23. Çeşme Kış Toplantısı  bu yıl 23 Kasım 2013 tarihinde Çeşme Ilıca otelde yapıldı. 

500'e yakın mezun, ailesi ve denizci dostları ile biraraya gelme şansı buldu.  Okuldaki öğrencilerden seçili bir grup da derneğin misafiri olarak kış toplantısına katıldı.Böylece mezun-öğrenci dayanışmasına katkıda bulunuldu. 

23 Kasım 2013 cumartesi günü çeşmeye gelen mezunlar ve denizci dostları  hoşgeldiniz kokteylinden sonra gala yemeğine katıdı ve gece otelde konaklayıp,  pazar sabah kahvaltısından sonra da mezunlar toplantısına katıldılar. 

Pazar sabah toplantısında Yelken Kulubü öğrencileri adına Güverte 3.sınıf Muhammed Güler, STS Bodrum yelkenlisi ile katıldıkları uluslararası Akdeniz "Tall Ships Regatta 2013" yarışındaki birincilik başarıları hakkında,  Makine 3.sınıf Ali Akman ise okulumuzda yeni kurulan "Starting Air System" 
Simülatörü hakkında sunumlarını yaptı, destekçilerine teşekkür ettiler.

Mezunlarımızdan Ferit Biren(gv51), Altay Altuğ(gv52), Hakkı Toros(mk70), Tahir Sarıoğlu(gv74), Erkan Dereli(mk74), Salih Zeki Çakır(gv79), Feramuz Aşkın(mk79), Mustafa Demiröz(gv 84) ve Bülend Temur(mk85) pazar sabah toplantısında söz alarak açıklamalarda bulundu.

Toplantıya ev sahipliği yapan İTÜ DEFAMED-YDO İzmir Şubesi yönetim kurulu üyeleri; Serkan KAHRAMAN(Gv98),Kıvanç PAPUR(Gv00), İlker DEĞİŞİCİ(Gv01), Süleymen ERŞENLER(Gv02) ve Yavuz GÖÇÜ(gv04) katılan herkese teşekkürlerini sundular.
 
Kış toplantısıyla ilgili tüm görsellere derneğin internet ve sosyal ağ sayfalarından ulaşabilirsiniz.
 

Editör: TE Bilişim