İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği ( İTÜ DEFAMED) İzmir Şubesi tarafından geleneksel olarak her sene düzenlenen  Bahar Şenliğinin beşincisi, bu sene Kuşadası’nda yoğun katılımla 6 Mayıs 2012 tarihinde gerçekleştirildi.  Şenlik,  tüm denizcilere ve deniz dostlarına ev sahipliği yaptı.

Katılımcılar arasında Uzmar Denizcilik Yönetim Kurulu başkanı Kaptan Altay Altuğ ve oğlu Kaan Altuğ, Konvoy Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Muhsin Emirsoy, Denizcilik Federasyonu ve DEFAV Başkanı Müh. Bülent Temur, DEFAV İkinci Başkanı Müh Yılmaz Onur, İTÜ DEFAMED yeni dönem başkanı Kaptan Baybora Yıldırım, Deniz Ticaret Odası Başkan yardımcısı Kaptan Bülent Onural, Nemtaş Denizcilik Genel Müdürü Kaptan Tufan Süslüer, Martek Yönetim Kurulu Başkanı Müh.  Ali Karakurt ve daha birçok mezun ile denizci dostları vardı.

 

 Geçmiş senelerden farklı olarak bu seneki bahar şenliği, şehir dışından katılmak isteyen mezunlarımızı da düşünerek özel fiyat ile konaklama opsiyonu sunarak yapıldı.

 

 

Şenlik programı aşağıdaki şekilde gerçekleşti;

 

5 Mayıs 2012 akşamı -19:00-20:00 – Kokteyl

 

5 Mayıs 2012 akşamı -20:00 – Akşam Yemeği

 

6 Mayıs 2012 – 11:00- 15:00 – Bahar Şenliği ve yarışma aktiviteleri

 

 

Şenlik boyunca yetişkinler sohbet ve eğlence imkanı bulurken,  özel görevli palyaçolar ve animatörler  ile de çocuklar keyifli vakit geçirdi.

Geleneksel halat çekme yarışını İstanbullular takımı kazanırken, havuzda yapılan yarışmalar da katılımcılara keyifli ve eğlenceli anlar yaşattı.

 

Editör: TE Bilişim