DADDER, NEMTAŞ ve AKMAR  Dokuz Eylül 16. Kış Kariyer Günleri’ndeydi

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin hazırladığı ve bu yıl 16. sı düzenlenen Kariyer Günleri’nin 14 Aralık 2011 günü gerçekleştirilen oturumlarındaki konukları DADDER, NEMTAŞ VE AKMAR oldu.

Sabah oturumda DADDER adına Yönetim Kurulu Başkanı Kpt. Ural ÇAĞRICI VE ITF Enspektörü B.MÜH. Muzaffer CİVELEK konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Konuşmasına DADDER’i tanıtarak başlayan Kpt. ÇAĞRICI yoğun çalışma tempoları arasında Kariyer Günleri’ne katıldıkları için çok mutlu olduklarını bildirdi. Öğrencilerin soruları üzerine çeşitli anektotlar paylaşan B.MÜH. CİVELEK salonda samimi bir hava oluşmasını sağladı. ITF çalışmalarında karşılıklı güvenin en öenmli nokta olduğunu vurgulayan konuşmacılar zabitlerle işbirliği içinde çalışmanın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak toplantıyı sonlandırdılar.     

Toplantı sonunda DADDER Yönetim Kurulu Başkanı Kpt. Ural ÇAĞRICI VE ITF Enspektörü B.Müh. Muzaffer CİVELEK’e Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 3. sınıf öğrencileri Fatih DEDE ve Ufuk TURGUT tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

14 Aralık 2011 günü gerçekleştirilen öğlen oturumda NEMTAŞ Denizcilik adına İnsan Kaynakları Müdürü Kpt. Cankut CEYHAN ve Satınalma Müdürü Kpt. Selim TUNTAŞ sunumlarını yaptılar. Konuşmalarına gemilerini ve şirket politikalarını anlatarak başlayan Kpt. TUNTAŞ daha sonra sözü stajyer ve eğitim politikalarını anlatmak üzere Kpt. CEYHAN’a bıraktı. Sorulan sorular üzerine Aden bölgesindeki deniz haydutlarına karşı aldıkları önlemleri ve bu konuda gemi personeline verdikleri eğitimleri anlatan Kpt. CEYHAN, konuşmasını karşısındaki zabit adaylarına verdiği tavsiyelerle sonlandırdı.

Toplantı sonunda NEMTAŞ Denizcilik İnsan Kaynakları Müdürü Kpt. Cankut CEYHAN ve Satınalma Müdürü Kpt. Selim TUNTAŞ’a Denizcilik Fakültesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 4. sınıf öğrencisi Mustafa OK ve 3. Sınıf öğrencisi Ramazan TELEMECİ tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

14 Aralık 2011 günü gerçekleştirilen son oturumda AKMAR Denizcilik adına Personel Müdürü Özge ATAMAN ve DPA Kpt. Enis ÖZTÜRK sunumunu yaptı. Kariyer Günleri’ne ilk defa katıldıklarını ve bundan büyük mutluluk duyduklarını belirten konuşmacılar şirketlerini tanıtarak 3B Kpt. Selim TUNTAŞ sunumlarını yaptılar. Konuşmalarına gemilerini ve şirket politikalarını anlatarak başlayan Kpt. TUNTAŞ daha sonra sözü stajyer ve eğitim politikalarını anlatmak üzere Kpt. CEYHAN’a bıraktı. Sorulan sorular üzerine Aden bölgesindeki deniz haydutlarına karşı aldıkları önlemleri ve bu konuda gemi personeline verdikleri eğitimleri anlatan Kpt. CEYHAN, konuşmasını karşısındaki zabit adaylarına verdiği tavsiyelerle sonlandırdı.

Toplantı sonunda NEMTAŞ Denizcilik İnsan Kaynakları Müdürü Kpt. Cankut CEYHAN ve Satınalma Müdürü Kpt. Selim TUNTAŞ%

Editör: TE Bilişim