Deniz Trafik Operatörleri Derneğinden yapılan duyuru şöyle:

"TBGTH Sisteminin kuruluş aşamasından beri her evresinde görev yapmış ve aynı zamanda da Deniz Trafik Operatörleri Derneğimizin de hem kurucu üyeleri arasında olan hem de son Yönetim Kurulu Başkanımız ve Genel Sekreterimiz Kaptan İbrahim Yıldırım ve Kaptan S. Coşkun Adalılar çalıştığımız kurum olan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden emekli olma kararı almışlardır.

Bu beklenmedik ve plansız emeklilik sonucunda da tüm meslektaşlarımızın kutsal görevi olan Uzakyol Kaptanlığı sıfatıyla bundan sonraki hayatlarını idame ettirme mücadelesine başlayacaklardır. Her iki meslektaşımız da bundan sonraki planlarında deniz hayatını düşündüklerinden Dernek Yönetim Kurulumuzdan da ayrılmak zorunda kalmışlardır. Bunun sonucunda da DTOD Yönetim Kurulumuz yeniden yapılandırılmış olup Derneğimizin Yönetim Kurulunun yeni görev dağılımı aşağıdaki şekilde gerçekleşmiştir.

Hasan Terzi   Yönetim Kurulu Başkanı
Mert Çakmakçı   Genel Sekreter
Tamer Azgın     Mali Üye
Gökhan Gürkan    Üye
Levent Serdar Aydoğan   Üye

Yeni Yönetim Kurulu olarak tüm üyelerimiz adına, meslektaşlarımız ve öncülerimiz Kaptan İbrahim Yıldırım ve Kaptan S. Coşkun Adalılara bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diliyor ve bugünlere getirdikleri bu kutsal bayrağı bundan sonra daha da yükseklerde dalgalandırmak için yılmadan, usanmadan mücadele edeceğimizi, başta Türk Boğazlarıyla ilgili konular olmak üzere, ülke denizciliğimizin layık olduğu yerlere gelinceye dek de durmadan çalışacağımızı tüm denizcilik camiamıza saygıyla duyururuz."

Editör: TE Bilişim