D-Marin Blue Point ile Bodrum yarımadasının en batı ucunda deniz keyfi...

Bodrum Yarımadası’nın inci kolyesi D-Marin Turgutreis Marina içerisinde hizmete giren D-Marin Blue Point’in açılışı deniz tutkunlarını buluşturdu. İş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü konukların katıldığı bir kokteyl ile açılan D-Marin Blue Point beach ve cafe bar olarak hizmet veriyor. 

Bonus Card sponsorluğunda açılan, özlellikle deniz tutkunlarının adresi olacak D-Marin Blue Point misafirlerine Yunan adaları manzarası eşliğinde açık deniz keyfi sunuyor. Bodrum’un en temiz denizinde yüzme şansına sahip olacağınız Blue Point’de şezlongunuza uzanınca Turgutreis esintisinde kendinizi bir teknenin güvertesinde güneşleniyor gibi hissedeceksiniz.

Ege ile Akdeniz’in birleştiği noktada, Bodrum yarımadasının en batı ucunda yer alan D-Marin Turgutreis Marina’da deniz keyfi başladı. Her türlü ihtiyacın düşünüldüğü D-Marin Blue Point, açık deniz üzerine inşa edilen ve yelkenli tekne şeklinde tasarlanan yapısı ile deniz tutkunlarını kendisine çekecek.

D-Marin Turgutreis Marina Yacht Club tarafından işletilen Blue Point 140 m2 alan üzerinde 25 kişilik oturma grubu bulunan cafe barı ve 60 kişilik güneşlenme alanı ile hizmet veriyor. Yastık şezlonglarla dekore edilen Blue Point’de her akşam üzeri, gün batımında içki servisi yapılıyor. Giriş ücreti olan 30 YTL’yi cafe barda dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz.

Cafe Barda deniz ürünlerinden hazırlanmış sıcak ve soğuk sandwichlerin tadına mutlaka bakmalısınız. Ayrıca Kos, Kalimnos, Pserimos adaları manzarası ve eşsiz günbatımı eşliğinde D-Marin’in deniz mavisi kokteyli D-Marin Shot’ı yudumlayabilirsiniz.

Çok özel ve konforlu bir beach olan Blue Point için rezervasyon yaptırmanız gerekebilir. Yaz bitmeden acele edin.

D-Marin Turgutreis Marina, sosyal aktiviteleri, alışveriş merkezi ve tüm sosyal ihtiyaçlara cevap veren alt yapısıyla, yatçılar için olduğu kadar, yerli ve yabancı turistler için de keyifli bir ortam sunuyor.

Kos ve Kalimnos’a ulaşım artık çok daha kolay!

D-Marin Turgutreis Marina’dan Kos ve Kalimnos adalarına feribot seferleri düzenleniyor. Kos Adası, D-Marin’den haftanın 7 günü, çift yönlü yapılan feribot seferleriyle 30 dakika, hidrofil tekne seferleriyle sadece Holiganbet 11 dakika sürüyor. Kos’a gidiş dönüş ücreti 25 Euro. D-Marin’den Kalimnos’a ulaşım ise yaklaşık 1 saat sürüyor. Turgutreis’ten Kos ve Kalimnos’a gitmek isteyenlerin Shengen vizeli pasaportlarını yanlarında bulundurması gerekiyor.

D-Marin Blue Point Rezervasyon: 0252 382 71 12
Kaynak:Nuran CAN
DenizHaber.Com

 

Editör: TE Bilişim