Cumhurbaşkanı 3. Köprü Sahasını Havadan İnceledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün inşaat sahasını havadan inceledi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım  Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün inşaat çalışmaları hakkında brifing verdi. 

Erdoğan'dan 3. Havalimanı işcilerine ikramiye müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da yapımı süren 3. Havalimanı İnşaat Sahası'nı havadan inceledikten sonra sahada çalışan işçilerle iftarda bir araya geldi. İftar programına Erdoğan'ın yanı sıra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile inşaat sahasında görevli işçiler ve firma yetkilileri katıldı.

Burada işçilerle birlikte iftarını açan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gerçekten çok farklı bir Ramazan ayını geride bıraktık. Adeta hep gölgeyle dolaştık. Rahmet dalgalarıyla yağmurla yaz mevsimini ülkemiz geçirdi. Çok sıkıntılar çektiğimiz aylar oldu ancak bu yıl farklıydı bereketliydi. Ben şimdi de idrak edeceğim Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum" diyerek sözlerine başladı. Bugün şantiyesinde birlikte olduğumuz bu proje bunlardan en önemlisidir. Bugün buraya gelmeden önce Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün son halini görmek istedim. Orada helikopterle dolaştık. Tüm yolları şöyle bir görelim dedik gördük. Güzel devam ediyor. Körfez köprüsünü gezdik gördük. Tabi havadan buraları görmek buradaki şantiyelerin büyüklüğünü havadan izlemek insana başka bir gurur ve onur veriyor. Az önce bu proje ihaleye çıktıktan sonra ihaleyi kazananların hazırladığı bir animasyon vardı. Bir de şimdi değişiklikleriyle izledik. Geldiğimiz noktayı görelim dedik" dedi.

Erdoğan'ın verdiği bayram müjdesi sevinç yarattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftar programı öncesinde, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım ile Yavuz Sultan Selim ve İzmit Körfez Geçiş köprüleri ile 3. Havalimanı inşaat sahalarını havadan inceledi. Şantiye çalışanlarıyla aynı masada orucunu açan Erdoğan, işçilerle sohbet etti. Bu arada, çalışanlara 2 bin 500'er lira bayram ikramiyesi verileceğini müjdeleyen Erdoğan, işçiler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Erdoğan, konuşmasının ardından işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilişim