Comenius projesine Aliağa Liman Başkanlığı’ndan destek  

Aliağa Liman Başkanlığı, ilçedeki Mehmet Saka İlköğretim Okulu'nun AB'nin eğitim ve gençlik programlarından Comenius Projesi kapsamında hazırladığı ''Avrupa - Yüzler, Kalpler ve Renklerin Farklılıkları'' projesine destek olacağını açıkladı.

Proje hazırlık çalışmalarını yoğun tempoyla sürdüren Mehmet Saka İlköğretim Okulu yöneticileri, projelerine destek sağlamak amacıyla Aliağa Liman Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Aliağa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Yılmaz'ın da katıldığı ziyarette, okul müdürü Burhanettin Kutlu ile proje ekibi öğretmenleri Zühal Eskizara ve Ergül İlgün, Aliağa Liman Başkanı Ahmet Turgay Okur'a proje hakkında bilgi vererek, projenin yürütülmesinde destek istedi.

Liman Başkanı Okur, proje kapsamında yurt dışına yapılacak geziler ile proje ortaklarının Türkiye'ye yapacakları gezilerde Türkiye'yi ve projeyi konu alan materyallerle, promosyon ürünlerinin temini noktasında yardımcı olma sözü verdi.

Okur, projeye ayrıca mayıs ayında Aliağa'yı ziyaret edecek olan proje ortaklarını düzenleyecekleri körfez gezisiyle destek olabileceklerini söyledi.

Aliağa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Yılmaz, Aliağa Liman Başkanı Okur'a duyarlı davranışı ve projeye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
 

Editör: TE Bilişim