İstanbul İl Milli Eğitimi Müdürlüğü’nün il genelinde ilköğretim öğrencileri arasında düzenlediği “Deniz ve Biz” konulu kompozisyon, resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler 23 Nisan’da İstanbul Boğazı’nı gezecekler.

İDO, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarla denizde kutluyor. İlköğretim öğrencileri arasında düzenlenen “Deniz ve Biz” konulu kompozisyon, resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler Mavi Marmara gemisiyle İstanbul Boğazı’nı gezecekler.

23 Nisan Pazartesi günü Saat 15:00’da Sarayburnu’ndan hareket edecek olan Mavi Marmara gemisiyle öğrenciler, İstanbul’un eşsiz tarihini ve güzelliklerini denizden görme ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gönüllerince eğlenme fırsatını yakalayacak. Palyaçoların da eşlik edeceği gezi boyunca, ikramlar ve canlı müzik çocukların bu özel gününe neşe katacak. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerinin de verileceği boğaz gezisinde, her katılımcıya İDO tarafından şapka ve özel hediyeler dağıtılacak.

Alıntı : Haber7.com

Editör: TE Bilişim