CMA CGM Kuzey Avrupa'yı Türkiye'ye bağlıyor

CMA CGM Grubu olarak, 1 Haziran 2009 itibariyle Kuzey Avrupa, Yunanistan ve Türkiye'yi bağlayan "The French Europe Med Express -Femex" servisinin hizmete gireceğini bildirmekten memnuniyet duydukları belirten CMA CGM sözcüsü ve Avrupa Akdeniz Hat Yöneticisi Bernard De Revel düzenli ve sabit gün güvencesine sahip, 2100 teus kapasiteli 5 gemi ile servis verecek olan Femex Hattının, Kuzey Avrupa ile Ege ve Marmara'daki ana limanlar arasında direkt servis sağlayacağını söyledi..

Femex servisi ile ayrıca Batı Akdeniz bölgesinde , CMA CGM 'in stratejik aktarma noktası olan ve Kuzey Amerika , Latin Amerika, Kuzey Afrika, Batı Afrika ile Türkiye limanları arasında yeni ithalat ve ihracat olanakları sunacak.

Tangier limanına da uğrak yapılacağını işaret eden Bernard De Revel sözlerine şöyle devam etti; "Haftalık olan yeni servisimizin güzergahı Hamburg, Felixstowe, Antwerp, Le Havre, Tangiers, Malta, Pire, Selanik, İstanbul, Gebze, Gemlik, İzmir, Malta, Tangiers, Hamburg limanlarıdır. Bu yeni servis sayesinde CMA CGM, müşterilerine Kuzey Avrupa ile Doğu Akdeniz arasında etkili ve güvenli bağlantılar sağlayacaktır. Böylece Grup sadece müşteri talebine hizmetle kalmayıp , güçlü ve uzun yıllara dayanan mevcudiyetini koruduğu Akdeniz hattındaki servis kalitesini geliştirmeyi taahhüt ettiğini göstermiş olacaktır "

Editör: TE Bilişim