Clipper Gemisi Karaköy Limanı'nda 
 
Hollanda ve Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 400. yılı nedeniyle Clipper Stad Amsterdam yelkenli gemisi İstanbul’a geliyor. 14-17 Ekim tarihleri arasında Karaköy Limanı’nda olacak Clipper, iki ülke arasındaki ticaret, kültür, uluslararası işbirliği konularındaki ilişkileri sağlamlaştırmak ve geliştirmek üzere etkinliklere ev sahipliği yapacak.
 
19. yüzyılda Çin çayı ve baharatı taşıyan yelkenlinin birebir kopyası olan Clipper, 17 Ekim Çarşamba günü “Lojistik ve Moda” konulu seminerlerde misafirlerini ağırlıyor. 

Amsterdam Limanı’nın öncülüğünde düzenlenecek ve iki ülke arasındaki deniz bağlantıları ile değer zincirlerini geliştirmek ve iş fırsatlarını keşfetmek amacıyla düzenlenecek seminerin ardından, moda ve lojistik sektörünün temsilcileri, Türkiye ile Batı Avrupa arasında gelişen moda taşımacılığını masaya yatıracakları bir toplantıda bir araya gelecek.

Amsterdam Belediye Başkanı Eberhard van der Laan’ın yanı sıra, Amsterdam Limanı Ticari Müdürü Koen Overtoom ve LODER Lojistik Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş’ın katılımı ile düzenlenecek seminerlere davetlisiniz.

Yer:     Clipper Stad Amsterdam Gemisi, Karaköy Limanı
Tarih: 17 Ekim 2012, Çarşamba
Saat: 09:00 – 13:00 Amsterdam Limanı Semineri
14:00 – 17:00 Moda ve Lojistik Semineri

Karaköy Limanı yönetmelikleri gereğince katılımcıların, T.C. Kimlik veya pasaportlarını etkinlik boyunca yanlarında bulundurmaları zorunludur. En geç 12 Ekim Cuma gününe kadar kimlik numaranızı bildirmenizi önemle rica ederiz.  


Bilgi İçin:

Global Hill+Knowlton Strategies – 0212 270 52 32

Zeynep Bayraktar – [email protected]

Nevin Donat – [email protected]
Editör: TE Bilişim