RTEÜ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ KARİYER GÜNLERİNDE ÇEBİ  DENİZCİLİĞİ AĞIRLADI

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nde geleneksel olarak düzenlenen 6.Kariyer Günleri çerçevesinde denizcilik şirketleri ağırlanmaya devam ediliyor.

İlk gününden itibaren büyük ilgi gören Kariyer Günleri gerek şirketleri tanıma, gerek sektörü tanıma ve değerlendirme gerekse şirket personelleri ile görüşme konularında olsun öğrenciler için büyük öneme sahip.Bu sene 6.sı düzenlenen Kariyer Günleri 9 Aralık 2016  Cuma günü yapılan 2. oturum ile devam etti.

Çebi Denizcilik’i temsilen Personel Müdürü Murat Akgöz oturuma katıldı.1998 yılından bu yana Kaptan Group bünyesinde yer alan Çebi Denizcilik sahibi olduğu 3 dökme yük gemisi, yine Kaptan Group’a ait Tayfun ve Çebi Gemi İşletmeciliği şirketlerine ait birer dökmeci gemi de olmak üzere toplam 6 gemiyi dünya denizlerinde işlettiklerini belirten Akgöz; gemi işletmesini dünya standartlarında yaptıkları hususuna yer verdi.Çebi Denizciğin Kaptan Group a bağlı olduğunu sadece denizcilik sektöründe değil demir-çelik,lojistik,tersane,enerji ve geri dönüşüm gibi alanlarda faaliyet gösterdiklerini belirtti.Şirket bünyesindeki gemilerden söz eden Akgöz; tüm gemilerinin standartların üstünde kaliteye sahip olduğunu ve Avrupa limanlarında denetlerde hiçbir uygunsuzluk almadıklarını belirtti.

İlk kez okula geldiklerini ve kendilerini misafir ettikleri için çok memnun olduklarını, yeni kurulmuş bir okulun bu kadar kısa sürede şirketler tarafından tanınmasının okulun kalitesini gösterdiğini belirtti.Plaket takdim edilmesinin ve fotoğraf çekiminin  ardından oturum sona erdi.

Editör: TE Bilişim