CASPRO Gemi Brokerliği Eğitimleri Başlıyor

27.kez tekrarlanan CASPRO - Profesyonel Gemi Kiralama ve Brokerlik Eğitimi 16.Şubat – 07.Nisan 2013 tarihleri arasında yapılacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan CASPRO Academy Genel Koordinatörü Mert AYDINER; "Katılımcılar, deniz ticaretinin en saygın ve kazançlı dallarından biri olan gemi brokerliği programına katılarak iş hayatları için çok değerli bir yatırım yapmış olacak. Çünkü hem kuru yük hem de tanker piyasasında gemi kiralama ve gemi işletmeciliğinin nasıl yapıldığını sektörün deneyimli ve uzman eğitimcilerinden öğrenme şansı bulacaklar. Ayrıca, derslere sıfırdan başladığımız için katılımcılarımızda sektör tecrübesi, eğitim düzeyi ve yaş gibi ön koşullar aramıyoruz. Bunun yanında National Business Academy, eğitim kalitesini uluslar arası standartlara taşıdığının göstergesi olarak LCCI (London Chamber of Commerce), ITMC Canada (Int’l Training & Management) ve Ekonomi Bakanlığı tarafından verilen akreditasyonlara sahiptir." dedi.

AYDINER; "CASPro. Sertifika Programı sonunda; kursiyerler Kuru Yük ve Tanker gemilerinin işletme prensiplerini ve maliyetlerini görecek, Gemiye uygun yükün seçimini, hacim ve navlun hesaplamalarını yapabilecek, Ağır, özel ve proje yüklerine ait operasyon sürecini yönetebilecek, Tüm yükleme belgelerini (C/P, B/L, M/R, SOF, L/S, NOR) hazırlayabilecek, charter Party Terms & Shipping Terms, kısaltmalar ve terminolojiye hakim olacak, Recap ve Gemi kiralama sözleşmelerini (Charter Party Contract) eksiksiz düzenleyebilecek, Deniz taşımacılığında gemi sertifikalarını ve kıymetli belgeri hazırlayabilecek, Kuru Yük ve Tanker gemilerine ait SEFER MALİYET hesaplamalarını (Voyage Estimation) yapabilecek, Brokerlik mesleğinin incelikleri ve Navlun Pazarlığı hakkında ipuçlarına sahip olacak, LAYTIME, DEMURRAGE ve DESPATCH hesaplamalarını yapabilecek, Gemi kiralama sonrasında yapılacak işleri (POST FIXTURE) takip edebilecek, Shipbroker olarak armatör ve broker firmalarda çalışabilecek veya yeterince deneyim kazandıktan sonra kendi işlerini kurabilecekler" dedi.

----------------------

Program Bilgileri:
Eğitim Adı : CASPRO “Professional Chartering & Shipbroking” Sertifika Programı
Eğitim Tarihleri : 16.Şubat – 07.Nisan 2013
(Cumartesi & Pazar / İlk 2 hafta 10:00-14:00 / Kalan haftalarda 14:00-18:00 / Toplam 8 hafta sonu)
Eğitim İçeriği: : www.casproacademy.com
Eğitim Yeri : NBA Turkey – Esentepe Mah Kore Şehitleri Cad No.9 D.7 Zincirlikuyu – İstanbul
Eğitim Ücreti: 2500.TL+ KDV / Katılımcı
----------------------
AYDINER; Sınırlı kontenjan içinde yerini almak isteyen broker adaylarının 0212 347 97 21 numaralı telefondan eğitim danışmanımız Dilek ARÇIN GÖRGÜLÜ ile temasa geçmelerini rica ediyoruz." dedi.

Editör: TE Bilişim