“Vira” Bismillah!

Dünyanın en prestijli yarışlarından biri olan Vakko Odysse Cannes-İstanbul 25 Haziran’da (bugün) başlıyor. Teknelerin start almasıyla birlikte bütün gözler yarışa ve Türkiye’ye çevrilecek. Çünkü bu büyük yarış bu sene ilk defa Türkiye’de sona erecek. Akdeniz'in en uzun açık deniz yarışı olan Vakko Odysse Cannes-İstanbul’da, iki kişilik ekiplerden oluşan 23 tekne Türkiye’ye doğru yelken açacak.

Yarış için Bugün akşam saatlerinde Cannes'tan yola çıkılacak. Bonifacio, Messina, İthaka ve Andros rotası izlendikten sonra 4 Temmuz'da Bozcaada'da mola verilecek. Aynı gün makine seyriyle Çanakkale Boğazı aşılacak ve İstanbul’a doğru yeniden yelken basılacak. 6 Temmuz'da İstanbul'da olacak tekneler, 8 Temmuz'da boğazda bir günlük Vakko Sailing Cup 06 Bosphorus’a katılacaklar.

Büyük yarışın resmi basın partnerleri arasında yer alan tek denizcilik dergisi olan  Vira Deniz Kültürü- Haber ve Yorum Dergisi ile yarışın bütün etaplarını ve heyecanını bizlerle birlikte  yaşayabileceksiniz.  Yarışın diğer basın partnerleri ise Hürriyet, CNN-Türk ve Eurosport. 

Vakko Odysse Cannes – İstanbul yarışının organizatörü olan Cumali Varer’e İstanbul’a geldiği ilk günden itibaren destek olan ve bu yarışın Türkiye’de sona ereceğine inanan Vira Dergisi ekibi olarak, emeği geçen herkesi kutluyor ve yarışçılara başarılar diliyoruz. Pruvanız neta,  rüzgarınız bol olsun…

Kaynak:Hakkı Şen-Vira Dergisi

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim