DKİB Başkanı A. Hamdi Gürdoğan, iki yıldır uğruna mücadele ettiği lojistiğin bir kalemde çizilmesine sert tepki gösterdi. Bakan Bayraktar’a istihzai teşekkür eden Gürdoğan, Nur Gemicilik’in teşekkürde haklı olduğunu (!) dile getirdi.

Gürdoğan, “Beşiktaş 2. başkanı Ahmet Nur Çebi’ye Çamburnu’nda tersane için onay çıkarttığından ötürü Bakan Bey’e bir teşekkür de ben edeyim! Lojistikte 5 bin kişi çalışacakken, tersanede 100 kişiyle övünüyorlar. Onu da göreceğiz. Bu yanlıştan biran evvel dönülmelidir” dedi.

DKİB Başkanı A. Hamdi Gürdoğan, iki yıldır uğruna mücadele ettiği lojistiğin bir kalemde çizilmesine sert tepki gösterdi.

Bakan Bayraktar’a istihzai teşekkür eden Gürdoğan, Nur Gemicilik’in teşekkürde haklı olduğunu (!) dile getirdi. Gürdoğan, “Beşiktaş 2. başkanı Ahmet Nur Çebi’ye Çamburnu’nda tersane için onay çıkarttığından ötürü Bakan Bey’e bir teşekkür de ben edeyim! Madem bizzat gidip Ulaştırma Bakanlığı’ndan uğraşarak tersaneye onay çıkaracaktı biz lojistik için niye bu kadar uğraştık? Ben halen kendilerinden toplantı daveti bekliyorum! Bu saatten sonra orada tersane olur mu? Türkiye’de tersanecilik bitmiş. Tersaneler bir bir kapanırken, siz lojistiğin üstünü örtmek için tersane izni çıkarıyorsunuz. Tersaneye 100 kişi alacakmışlar. Sonra 150 kişi daha alacakmışlar. Kimi kandırıyorlar. Lojistikte asgari 5 bin kişi ekmek yiyecekti. Bir şehir kalkınacaktı. 10 yıl öncesinin tersanesine bedeldi. Ama lojistik Trabzon’dan alındı. O lojistiğin yeri Çamburnu’dur, Of-İyidere de olsun ama Çamburnu’nda hemen başlayalım. Trabzon kan kaybediyor. Buna ihtiyacımız var. Bu büyük bir hatadır. Bu hatadan dönülmesini ümit ediyorum. Başbakan’a bu işin gerçeğini birileri anlatmalıdır. Trabzon bunu kaldırmaz. Bütün ümitlerimiz kırıldı. Bunların hiçbirini haketmedik. Bu siyasete güvenip artık nasıl koşuşturacağız? Hayatımın en üzgün bayramına giriyorum. Trabzon galiba bu işin henüz farkında değil. Farkında olduğunda yanlış daha iyi anlaşılacaktır. Herkesin bayramını kutluyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim