Tersaneci-Kaptan Salih Zeki Çakır; “Değişim Gurubu olarak yönetime adayız. Odada A’dan Z’ye değişim için geliyoruz”

Önümüzdeki Günlerde yapılacak olan Deniz Ticaret Odası seçimleri öncesinde adaylığını açıklayan Trabzonlu Salih Zeki Çakır, denizcilik sektöründe hizmet verenlerin çok önemli sorunları olduğuna dikkati çekerek; “Odada her anlamda değişimi yaşamak ve yaşatmak için yönetime adayız” dedi.

Trabzon’da denizcilik sektöründe hizmet verenlerle Zorlu Grand Otel’de bir araya gelen Değişim Grubu Lideri Uzak Yol Kaptanı ve Tersane sahibi Salih Zeki Çakır, odada önümüzdeki günlerde 2 başlı ciddi bir seçim yaşanacağını ifade ederek, mevcut yönetimin kendilerinin seçim sürecini başlatmasından sonra yönetim olduklarını farkına vardıklarını ve oy istemeye başladıklarını kaydetti.

Çakır, seçimlerde 8 bin 214 üyenin oy kullanacağına ve 47 meslek grubundan 116 meclis üyesi seçileceğine işaret ederek, hemşerilerine projelerini bir bir anlattı. Çakır, seçimlerde muhtemelen iki listenin yarışacağını da belirterek, odanın bir değişime ihtiyacına vurgu yaptı ve projelerini şöyle aktardı;

“Sorun çözen, iyi bir iletişim kuran yönetimi işbaşına getireceğiz. Katılımcı dinleyen odaklı bir anlayışla yolumuzu aydınlatacağız. İyi yönetişim ilkeleriyle hizmet eden bir yönetim ilkeleri ile hizmet eden bir yönetim anlayışımız olacak. Meslek gruplarını yeniden yapılandıracağız. Sektörün sorunları güncellenip, çözümleri üzerinde çalışacağız. Üyelere sosyal avantajlar getireceğiz. Acil durum kriz masası kuracağız. 444 0 DTO (386) çağrı merkezi kuracağız ve 24 saat hizmet edeceğiz”

Editör: TE Bilişim