Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenecek olan “2. Dragon Bot Yarışları” öncesi şehrin ana caddelerinde tekne turu yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Samsun Valiliği tarafından düzenlenen “Dragon Bot Yarışları”nın bu yıl 2.’si yapılacak. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilecek yarışma hakkında bilgi veren Dragon Bot Yarışları organizatörü Volkan Altunpala, “Samsun’da geleneksel hale gelmesini düşündüğümüz 2. Dragon Bot Yarışları için buradayız. Bugünden itibaren antrenmanlara başlıyoruz ve her gün 4 tekneyle ciddi antrenmanlar yapacağız. 11 Mayıs tarihine kadar antrenmanlarımız devam edecek. Düzenlenecek olan organizasyonumuzda bir de sürpriz hazırladık. Sadece suda Bot Yarışları’yla dolu bir gün değil, ana sahnede ve karada birçok etkinlik gerçekleştireceğiz. Çok ciddi şovlar yapacağız, adım atmadık yer bırakmayacağız” dedi.

Açıklama sonrası araca bağlı olan tekneler, şehrin işlek caddelerinde gezdirilerek Samsunlu vatandaşlara tanıtıldı. Şehir turu ile vatandaşlar, Dragon Bot Yarışları’na davet edildi.

“2. Dragon Bot Yarışları” 12 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek.

Editör: TE Bilişim