Tatilciler Yola Çıkıyor, İDO İstanbul – Bursa Hattında  İlave Seferlere Başlıyor

Seferlerine 27 Nisan’da başlanan İstanbul – Bursa arası hızlı feribot hattına olan yoğun talep nedeniyle ilave seferler konuldu. 18 Mayıs 2007’den itibaren yaz tarifesine kadar her Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri saat 11:30’da Yenikapı – Bursa, Bursa – Yenikapı arasında karşılıklı seferler yapılacak. 

Açıldığı günden bu yana doluluk oranı yüzde 80’lerden aşağı düşmeyen İstanbul – Bursa hattına, İDO yolcu talepleri doğrultusunda ilave sefer uygulamasına başlıyor. 18 Haziran’da geçilecek yaz tarifesiyle daha da arttırılacak Yenikapı – Güzelyalı seferleri için İDO, 18 Mayıs 2007’den itibaren her Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 07:30, 17:30 ve 21:00’daki tarifeli seferlere ilave olarak başlatacağı 11:30 karşılıklı seferleriyle tatilcileri sevindirmeyi planlıyor. Özellikle vatandaşların güneye giderken tercih ettikleri ve yolu iki saate yakın kısaltan bu hat, karayoluna göre daha güvenli ve hızlı olması nedeniyle yoğun ilgi görüyor.

İstanbul – Bursa arası seferlerine 27 Nisan itibariyle başlayan ve dünyanın en büyük ikinci feribotu unvanını da elinde bulunduran Osman Gazi Feribotu’nda yolcular daha ilk dakikalardan itibaren tatilin keyfini çıkarmaya başlıyorlar.   

İstanbul’dan Bursa yolu ile mesafelerini kısaltmak isteyen vatandaşlar, bilet satış gişelerinin yanı sıra internet üzerinden online satış işlemi gerçekleştirebiliyorlar.

0 212 444 44 36 nolu çağrı merkezinden ve www.ido.com.tr internet adresinden İstanbul – Bursa hattı ile ilgili tarife, seferler ve bilet satışları hakkında bilgi almak mümkün.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim