EMEKLİ KILAVUZ KAPTANLARLA ANILARI TAZELEME BULUŞMASI

Kılavuzlkuk Haftesı etkinlikleri çerçevesinde, Kadıköy Yeni İskele üst katında bulunan Deniz Yıldızı Restoran’da artık gelenekleşen Anıları Tazeleme Buluşması yapıldı.
 
Emekli ve görevde olan kılavuz kaptanların ilgi gösterdiği buluşmada TKKD Yönetim Kurulu Başkanı Kapt. İsmail Akpınar yaptığı konuşmada, mesleğin duayeni olmuş ağabeylerimize tecrübe, bilgi ve birikimlerini genç kılavuz kaptanlara aktardıkları için teşekkür etti.
 
Emekliye ayrılan kılavuz kaptanlar M.Argun TARHAN, Cengiz ERVERDİ, Ahmet ELTER, Atilla YAZICI ile vakitsizce aramızdan ayrılan kılavuz kaptanlardan İsmetÜnal Gül adına yeğeni Akif AŞCIĞLU’na, Atilla MISIRCI adına oğlu Derya MISIRCI’ya, Necdet VURNAL adına İhsan Doğu KORUTÜRK’e ve Yıldırım ÖZTÜRK adına kız kardeşi Olcay Hanım’a TKKD Yönetim Kurulu Başk. Kapt. İsmail AKPINAR tarafından teşekkür plaketi verildi. İsmet Ünal GÜL Kaptanın yeğeni Akif AŞÇIOĞLU ve Yıldırım ÖZTÜRK’ün kız kardeşi Olcay Hanım yaptıkları konuşmalar ile salondaki misafirlere duygulu anlar yaşattılar.

Yenilen yemeğin ardından konuklar Şirket-i Hayriye Sanat Galerisindeki Belgesel Sergiyi gezdiler ve günün önemi için bastırılan hatıra pullardan aldılar.

Editör: TE Bilişim