Kızağa alınan tekne 24 saatte deneme bonusu veren siteler 6 kez yandı!
 
Mersin Balıkçı Barınağı'nda bakım için kızağa alınan bir balıkçı teknesi, son 24 saatte 6 kez yandı. Her seferinde itfaiyenin müdahalesiyle söndürülen tekne, son yangının ardından kullanılamaz hale geldi.

Mersin Balıkçı Barınağı liman havuzu içinde kızağa alınan balıkçı teknesindeki son yangın, bu sabah saatlerinde meydana geldi. Yaklaşık 20 metre uzunluğundaki "Dolfin" adlı balıkçı teknesi, bu sabah yine alev alev yanmaya başladı. Daha önce olduğu gibi yangına Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri müdahale etti.

İtfaiyenin müdahalesiyle yangın 6. kez söndürülürken, ortadan yarılan tekne kullanılamaz hale geldi. İlki önceki gece başlayan yangın, sabaha kadar 4 kez tekrarlandı. "Dolfin" adlı balıkçı teknesindeki 5. yangın dün akşam saatlerinde, 6.'sı ise bu sabah meydana geldi.

Yetkililer, teknenin sahibine ulaşılamadığını, balıkçı teknesinin muhtemelen terk edilmiş eski bir tekne olduğunu söyledi. Eski ve terk edilmiş olduğu için itfaiye ekiplerinin de yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme yapmadığı ifade edildi.

Kaynak: KENTHABER

Editör: TE Bilişim