DTO nun meclis toplantısında konuşan Sayın Kemal Türkantos tiyatral yeteneğini sergilerken yaman bir çelişkiye imza attı. Konuşmasında önce Cahit kaptan için "son derece iyi yetişmiş, düzgün, zekalı" söyledi. Daha sonra da toplantının gizli kalmasını istemesine rağmen kılavuz kaptanlar derneğinin internet sitesinde ""bülbül gibi" toplantıyla ilgili herşeyi hemen açıkladığını belirtti. Cahit kaptan gizli kalmasını istediği toplantıyı yine kendisi hemen açıklamış olabilir mi? bunun mantıklı bir açıklamasını Sayın Türkantos yapabilir ancak!

Gemi Donatanları ve Acenteleri Derneği ile Kılavuz Kaptanlar Derneği Arasında yapılan toplantıyla ilgili olarak açıklama yapan Sayın Türkantos'un konuşmasının konuyla ilgili bölümünü, noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz.

"Sayın Cahit İstikbal'in cevabı: bizim buraya geldiğimiz bilinmesin, doğru mu başkanım, peki dedik. Dürüstlük, namus , şeref, haysiyet oraya katılan herkesin susmasını gerektirir. Ondan sonra efendi pilotlardan birisi beni aradı. "Bizimkiler seni mi ziyaret etti"  hayır, e nası ,yahui,yani. Meğer bunların bir yavuz sitesi varmış, pilotların, arkadaş oraya bülbül gibi herşeyi yazmış, bende onları duyduktan sonra evet demek zorunda kaldım. evet ziyaret edildi, konuştuk falan dedim."

Editör: TE Bilişim