Yağmur geliyor...

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan "Meteorolojik Değerlendirme"ye göre, hafta ortasına kadar yurtta yağış beklenmiyor. Yurdun iç ve doğu bölgelerinde ise soğuk havanın etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor.
Değerlendirmede, yarın ve 22 Ocak Salı günü yurtta yağış beklenmediği, kuzey kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin ise az bulutlu ve açık geçeceği belirtildi. 23 Ocak Çarşamba günü yurdun batı kesimlerinin yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği kaydedilen değerlendirmede, Marmara, kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyılarının yağmur ve sağanak yağışlı, diğer bölgelerin ise parçalı ve az bulutlu geçeceği ifade edildi.
Yağışlı havanın yurdun iç ve batı bölgelerinde 24 Ocak Perşembe günü de devam etmesi beklendiği bildirilen değerlendirmede, hava sıcaklığının hafta ortasına kadar tüm yurtta 2 ila 4 derece artacağı, sıcaklığın 23 Ocak Çarşamba günü kuzeybatı kesimlerinde biraz azalacağı kaydedildi.
Değerlendirmede, ayrıca yurdun iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı, Marmara ile iç ve doğu bölgelerde sis görülmesinin beklendiği, başta sürücüler olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerektiği belirtildi.

Milliyet

Editör: TE Bilişim