İstanbul'u sis bastı

İstanbullular Pazar gününe sisle uyandı. Sabah saatlerinde etkili olan sis şehrin her tarafını kapladı. Özellikle viyadüklerde ve dere yataklarında etkili olan sis görüş mesafesini düşürdü.

İstanbul'un iki yakasını birleştiren Boğaziçi Köprüsü yoğun siste hayalet köprü görünümü aldı. Köprü siste bir göründü bir kayboldu.

Sürücüler TEM otoyolunda ve E-5 karayolunda araçlarının sis farlarını açarak ilerleyebildi. Yoğun deniz ulaşımını da etkiledi. İstanbul boğazı sis nedeniyle transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Boğaz kapatıldı, deniz trafiği aksadı

Sabaha karşı etkili olan yoğun sis nedeniyle Kadıköy-Eminönü, Kadıköy-Karaköy Kabataş-Adalar, Eminönü-Kadıköy, Karaköy-Eminönü vapur seferlerinin iptal edildiği belirtildi.

Sis nedeniyle İstanbul Boğazı'nın da transit gemi geçişlerine kapatıldığı öğrenildi. İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi'nden alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde görüş mesafesinin en aza düştüğü İstanbul Boğazı'nda, şu saatlerde yoğun sisin etkisini yitirmesi ile birlikte transit gemi geçişlerinin çift yönlü olarak yeniden
başlayacağı kaydedildi.

Editör: TE Bilişim